NIEUW: Het zwembad is nu ook per uur af te huren voor onze leden! Lees hier meer...
Wij zijn op zoek naar een zweminstructrice. Lijkt jou dit iets? Stuur een mail naar info@dehoefsevonder.nl.

Vrijzwemmen

De zomervakantie is begonnen, eindelijk. Helaas wil het weer in Nederland nog niet helemaal meewerken en daarom hopen wij een leuk alternatief te kunnen bieden de aankomende anderhalve week. Tijdens de zomervakantie is ons zwembad normaal gesproken namelijk gesloten maar door de geboorte van onze zoon Lou zijn wij de aankomende tijd zelf ook nog niet met vakantie. Daarom is het de komende anderhalve week mogelijk voor onze leden en vriendjes en vriendinnetjes om het zwembad per uur af te huren tegen een gereduceerd tarief a € 40,00 per uur.

Via onderstaande links kun je een tijdvak reserveren. Na reservering ontvang je van ons een betaalverzoek via Tikkie. Graag deze direct betalen zodat wij je reservering direct vast kunnen zetten.  

Tijdens het vrijzwemmen zal er geen toezicht in de zwemzaal aanwezig zijn. Gebruik van de zwemzaal en attributen zijn dus op eigen risico.

Om dit alternatief voor deze regenachtige zomer voor iedereen even leuk te houden verzoeken we je vriendelijk alle gebruikte attributen netjes op te ruimen en de zwemzaal en kleedkamers netjes achter te laten.

Het is niet mogelijk op een andere manier als via dit formulier een tijdvak te reserveren. Reserveren is niet vrijblijvend en bij annulering binnen 24 uur kan er helaas geen restitutie meer plaatsvinden.