DSC_4589.JPG

NIEUW: Het zwembad is nu ook per uur af te huren voor onze leden! Lees hier meer...
Wij zijn op zoek naar een zweminstructrice. Lijkt jou dit iets? Stuur een mail naar info@dehoefsevonder.nl.

Meer Bewegen voor Ouderen

Steeds vaker bezoeken 55-plussers wekelijks de zwemschool om hun conditie op peil te houden en gezellig actief bezig te zijn. Het doel van Meer Bewegen voor Ouderen (MBvO) is het verbeteren en handhaven van de lichamelijke conditie en het vergroten van de bewegingsmogelijkheden in de gewrichten. Voor MBvO hoeft u niet te kunnen zwemmen.

Op den duur zult u merken dat het bukken, gaan zitten en opstaan, het traplopen, kortom het algemene bewegen verbetert. De leuke sfeer tijdens de lessen zorgt voor een groepsverbinding en het gratis kopje koffie of thee na afloop van de les draagt er ook zeker aan bij.

De lessen worden gegeven door een ervaren leerkracht. Er wordt tevens met materialen en muziek gewerkt om de trainingsarbeid én het plezier te verhogen. Het is mogelijk om onmiddellijk in te stromen, want iedereen doet mee op zijn of haar eigen tempo.

Tijden

MBvO lessen kunt u eenmaal per week volgen, hebben een duur van 45 minuten en worden op de volgende dagen en tijdstippen gegeven:

  • maandag van 10.30 tot 11.15 uur
  • dinsdag van 13.00 tot 13.45 uur
  • donderdag tussen 9.00 tot 12.00 uur
  • vrijdag van 13.30 tot 14.15 uur

Tarieven

Voor het Meer Bewegen voor Ouderen wordt gebruikt gemaakt van een half jaar abonnement t.w.v. €82,00. Daarnaast wordt er per aanwezige les €2,00 gerekend. 

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €24,00. Wij brengen dit minimale bedrag eenmalig in rekening voor de werkzaamheden die wij verrichten m.b.t. de financiële- en ledenadministratie.