DSC_4786.JPG

NIEUW: Het zwembad is nu ook per uur af te huren voor onze leden! Lees hier meer...
Wij zijn op zoek naar een zweminstructrice. Lijkt jou dit iets? Stuur een mail naar info@dehoefsevonder.nl.

Baby-, peuter- en kleuterzwemmen

Baby-, peuter- en kleuterzwemmen (BPK) is voor baby's vanaf 3,5 maand tot en met 4 jaar oud. De groepen zijn ingedeeld naar leeftijd. Kinderen vanaf 3,5 jaar gaan alleen zwemmen ter voorbereiding op de zwemles voor het A-diploma. Vanaf 4/4,5 jaar stromen kinderen door naar de reguliere A-zwemles.

In deze drukke tijd is BPK zwemmen de ideale manier van ontspanning om samen met je kind in het water te genieten. Daarnaast is zwemmen voor zeer jonge kinderen een activiteit die op hun lijf geschreven is. In het water kan de natuurlijke bewegingsdrang uitstekend geuit worden en water nodigt uit om velerlei zaken te ontdekken en te ondernemen.

De lessen voor ouder en kind kennen een vaste structuur, zo wordt er bijvoorbeeld aan het begin en het einde van iedere les gezongen. Daarnaast zijn contactvormen, weerstandsvormen, glij- en springvormen, drijfvormen en primitieve zwemvormen wezenlijke onderdelen van de les. Twee maal per jaar vindt "diplomazwemmen" plaats waarbij ieder kind wordt beloond. Tot slot is BPK zwemmen een goede voorbereiding op de lessen voor diploma A, B en C.

Tijden

Baby, peuter, kleuter zwemlessen zijn eenmaal per week te volgen en worden op de volgende dagen en tijdstippen gegeven:

  • dinsdagochtend tussen 9.00 en 10.30 uur;
  • woensdagochtend tussen 8.45 en 10.45 uur;
  • vrijdag tussen 09.30 en 13.30 uur.

Tarieven

Voor het Baby-, peuter- en kleuterzwemmen betaal je €7.50 per les. Je neemt een 10-lessenkaart abonnementsvorm af. Deze leskaart is 13 weken geldig en wordt automatisch verlengd.

Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig €24,00. Wij brengen dit minimale bedrag eenmalig in rekening voor de werkzaamheden die wij verrichten m.b.t. de financiële- en ledenadministratie.